Amersfoort: Amsterdamseweg 41 I 035 588 56 90 I info@hrmonline.nl

Uw salarisadministratie snel en goed geregeld

Essentieel bij de salarisadministratie is dat verloningen voldoen aan de fiscale en sociale wetgeving. Onze specialisten zijn allen bijzonder gedreven, op persoonlijke wijze betrokken en beschikken over de meest actuele vakkennis. Als kwaliteitsgerichte en flexibele specialist hanteren wij een helder en beproefd procesmanagement-systeem dat bijdraagt aan uw efficiency. Bij het proces van de salarisverwerking zijn er 4 stappen:

Aanlevering
Mutaties levert u volledig en tijdig aan. Liefst in digitale vorm maar een andere aanleverwijze is eventueel ook mogelijk. Voor ondersteuning bij de aanlevering kunt u een beroep doen op onze specialisten. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van ons online systeem. Mutaties kunt u dan, tot een bepaald niveau, zelf invoeren.

Verwerking
Zodra wij de mutaties ontvangen hebben verwerken wij deze binnen 3 werkdagen.. Wij zorgen voor de juiste bruto-netto berekeningen en toetsen deze aan de fiscale en sociale wetgeving.

Output
Na de verwerking van de salarisgegevens leveren wij de overeengekomen output aan u op. Standaard bestaat onze output uit: een loonstrook, een loonjournaalpost, overzicht van uitbetalingen, een digitaal betaalbestand en de loonaangifte. In overleg kan uiteraard een outputpakket op maat worden overeengekomen. Ook dan hanteren wij een aantrekkelijke prijsstelling.

Inzendverplichtingen
Nadat de output door u akkoord bevonden is sturen wij de digitale loonaangifte naar de belastingdienst. Wij zijn verantwoordelijk voor een tijdige aanlevering van de loonaangifte en nemen u op dit gebied graag alle zorg uit handen. HRM Online verzendt eveneens de (maandelijkse) salarisopgaaf naar het pensioenfonds.