Amersfoort: Amsterdamseweg 41 I 035 588 56 90 I info@hrmonline.nl

Flexibel inzetbare ‘eigen’ (parttime) P&O-adviseur

Wilt u wel de lusten van een vaste eigen personeelsadviseur maar niet de lasten? Kies dan voor onze verrassend betaalbare en flexibele oplossing: haal voor een vast aantal uren per maand een ervaren en gedreven personeelsadviseur van HRM Online in huis.

Uitgebreid pakket personeelsdiensten, evt. op locatie
Uw vaste P&O-adviseur van HRM Online is, binnen uw bedrijf of bij ons op locatie, inzetbaar voor de meest uiteenlopende ‘dagelijkse’ werkzaamheden? Enkele voorbeelden van mogelijk uit te voeren personeelsdiensten:

  • Ondersteuning bij het opstellen van functieprofielen.
  • Het voeren van selectiegesprekken (medewerkers en stagiaires).
  • Begeleiden van managers en medewerkers bij functioneringsgesprekken.
  • Opzetten en/of opstellen van personele (management)rapportages.
  • Aanvragen en verkrijgen van scholingssubsidies.
  • Opstellen van personeelshandboeken.

Helpdesk voor al uw P&O-vragen
Heeft u een personeelsvraag? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met het beantwoorden van vragen van uzelf en/of van uw medewerkers. Dat geldt natuurlijk ook als u een specifiek vraagstuk op het gebied van personeelszaken nader uitgewerkt wilt hebben. Bij specialistische werkzaamheden, waaronder het opzetten en/of invoeren van competentiemanagement of ontslagzaken via de Kantonrechter, schakelen wij een expert op betreffend vakgebied in. Uiteraard altijd pas na overleg met u, zodat u altijd vinger aan de pols houdt.