Amersfoort: Amsterdamseweg 41 I 035 588 56 90 I info@hrmonline.nl

Personeelsdiensten uitbesteden tegen een “fixed price”

HRM Online verzorgt al vele jaren de personeelsadministraties voor uiteenlopende klanten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van arbeids- en beëindigingsovereenkomsten, het begeleiden van (langdurige) verzuimdossiers, het vastleggen en monitoren van afspraken met medewerkers en het beantwoorden van diverse personele vraagstukken.

Nauw betrokken bij uw personeelsadministratie
HRM Online is nauw betrokken, werkt pragmatisch en procesmatig en is uiterst accuraat. Hierdoor bespaart u kosten en moeite. Of het ook voor uw organisatie aantrekkelijk is om de personeelsadministratie uit te besteden? Investeer in een vrijblijvend gesprek van hooguit 1 uur en u weet het zeker. We maken graag een afspraak.

Personeelsadministratie bij u of ons
Het voeren van uw personeelsadministratie kan door ons bij u op locatie uitgevoerd worden, maar ook vanuit ons kantoor. Personeelsdossiers worden digitaal opgeslagen zodat deze altijd toegankelijk zijn. Vooraf brengen wij alle uit te voeren activiteiten helder in kaart en stemmen dat zorgvuldig met u af. Hierdoor zijn afspraken en planningen volledig duidelijk en weet u tevoren precies wanneer welke ‘output’ door ons opgeleverd wordt. Kortom, u bent verzekerd van maximale zekerheid.

Meer dan alleen personeelsadministratie
Naast personeelsadministraties verzorgen wij diverse overige P&O-werkzaamheden voor bedrijven en organisaties actief in uiteenlopende branches.